Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης

Το Tuning Show θα είναι μια έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων σε διάφορους τομείς όπως Styling, Multimedia αλλά και μηχανική βελτίωση μοτέρ και αγωνιστικά και θα διαρκέσει και τις δύο ημέρες του αγώνα Drift.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12/05/2015 
- Το κόστος συμμετοχής για αυτοκίνητα με διαφήμιση γίνεται 20€. 
- Δωρεάν φυσικά όλα τα αυτοκίνητα που δεν έχουν διαφήμιση.
- Δωρεάν είσοδος στο χώρο ΜΟΝΟ του οδηγού. Τυχόν συνεπιβάτες θα πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο. 
- Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Οι συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα αυτοκίνητα τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα αυτοκίνητα θα πρέπει να έρθουν το πρωί κάθε ημέρας μέχρι τις 10:00 πμ για να γίνει σωστά η τοποθέτηση και θα παραμείνουν μέχρι το βράδυ που θα τελειώσει η κάθε αγωνιστική ημέρα. Το βράδυ του Σαββάτου θα υπάρχει φύλαξη του χώρου οπότε μπορούν να παραμείνουν εντός του χώρου με ασφάλεια. 

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ KAMIA ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ TUΝING SHOW ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.
Ο λόγος είναι ότι θα υπάρχει αυστηρό πρόγραμμα αγώνα και μεγάλο πλήθος θεατών που καθιστά αδύνατη την είσοδο – έξοδο αυτοκινήτων προς το χώρο του Tuning Show αφού ξεκινήσει ο αγώνας.

Συμμετοχή στο Tuning Show

Η συμμετοχή είναι δωρεάν σε ιδιώτες εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει επάνω του εταιρική διαφήμιση. 
Στην περίπτωση που στο αυτοκίνητο υπάρχει χορηγός – διαφημιζόμενη εταιρία υπάρχει κόστος συμμετοχής 20€ ενώ για τα μέλη του ΣΜΑΚ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα προβεβλημένα αυτοκίνητα της εκδήλωσης θα τοποθετηθούν σε καλύτερη θέση στο χώρο της έκθεσης για όλο το διήμερο ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα αποστολής φωτογραφίας του αυτοκινήτου με τη δήλωση συμμετοχής για να προβληθούν και στην ιστοσελίδα και το Facebook του Tuning Show.
Σε περίπτωση που υπάρχει club ή ομάδα πολλών αυτοκίνητων μπορείτε να διοργανώσετε και δικό σας περίπτερο – έκθεση. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.


Ο αγώνας θα έχει ειδική κάλυψη από το DriftLive και τον Hunter Action Photography που θα έχουν φωτογραφίες και από το Tuning Show.

Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΣΜΑΚ από Δευτέρα 27/4 μέχρι και την Παρασκευή 13/05/2014 και ώρα 22:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 24610-27370, 6947429889 (Τσαντεκίδης Γιώργος , Συντονιστής Tuning Show), 6974414278 (Γκάλφας Νίκος, Υπεύθυνος Αγωνιστικού) και στο facebook.com/smakracing.

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας