ΚαρακούλαςΜετά την πολύ θετική εμφάνιση του Γιώργου Καρακούλα στον αγώνα του Nurburgring, η Schuetz Motorsport τον προσκάλεσε να λάβει μέρος στη φημισμένη πίστα του Spa Francochamps, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7-9 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας θα είναι ο 5ος γύρος για το Porsche Super Sports cup 2018.

Κύριος λόγος για την πρόσκληση αυτή, είναι η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Με την προοπτική, της συμμετοχής στον γνωστό αγώνα αντοχής το 2019, η ομάδα αποφάσισε να δώσει στον Γιώργο την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του αγωνιστικά χιλιόμετρα στην πίστα, με στόχο να εξοικιωθεί όσο το δυνατόν περισσοτέρο σε αυτή. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να συμμετέχει σαν οδηγός της ομάδας την επόμενη χρονιά στον 24ωρο αγώνα του Spa.

Αυτή τη φορά καλείται για την θέση του πρώτου οδηγού, έχοντας τον ιδιοκτήτη της ομάδας Christian Schuetz, σαν δεύτερο οδηγό. Σαν πρώτος οδηγός, ο Γιώργος θα "γράψει" τα περισσότερα χιλιόμετρα στην πίστα, που σίγουρα θα του χρειαστούν την επόμενη χρονιά.

Ο Γιώργος ελπίζει πως θα καταφέρει να πάρει ξανά ένα καλό αποτέλεσμα, που θα τον βοηθήσει να καθιερωθεί στον θεσμό σαν ένας οδηγός με δυνατότητες, ο οποίος αξίζει την υποστήριξη ομάδας και χορηγών.

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας