12η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων ΚοζάνηςΟ Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης (Σ.Μ.Α.Κ.) διοργανώνει την 12η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 και ώρα 10:30 πμ. στην καθιερωμένη τοποθεσία τέλεσης του αγώνα, στο χώρο στάθμευσης του ΚΤΕΟ Κοζάνης κοντά στο χωριό Λευκόβρυση.

Ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων θα γίνει το πρωί της ίδιας ημέρας από τις 8:00πμ-10πμ, στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα. Το Δ.Σ. του Συλλόγου προσκαλεί όλους τους φίλους αγωνιζόμενους για να συμμετάσχουν στον αγώνα μας και υπόσχεται μια άψογη οργάνωση. Το κοινό της ευρύτερης περιοχής είναι σίγουρο ότι θα παρακολουθήσει με μεγάλο ενδιαφέρον τους συμμετέχοντες μιας και πέρυσι είχε λείψει η συγκεκριμένη εκδήλωση από τις διοργανώσεις του ΣΜΑΚ.

Ο Αγώνας είναι εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘ.Ε.Α.), μετράει στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και διοργανώνεται με την υποστήριξη της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνήσετε στo τηλέφωνo/Fax 2461036742 (ώρες 21:00 έως 22:30), στα κινητά 6948075647 (Λίτσιος Δημήτριος) και 6934610730 (Φασνάκης Δημήτριος), στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στη σελίδα μας στο Internet http://www.smakracing.gr

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Σχέδιο διαδρομής

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας