Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοινώνει τη διοργάνωση του 13ου Ράλλυ Σπριντ Ασφάλτου στις 20-21 Ιουνίου 2009. Ο αγώνας θα διεξαχθεί και πάλι στο φιλόξενο Βελβενδό Κοζάνης ενώ και φέτος προσμετράει στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος και στο Κύπελλο του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Βορείου Ελλάδος.

Ο αγώνας θα γίνει  και φέτος στη γνωστή διαδρομή Βελβενδό - Καταφύγι μήκους 12 χλμ με την υποστήριξη του Δήμου Βελβενδού και είναι εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘ.Ε.Α.) και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Ο Σ.Μ.Α.Κ. συνεχίζοντας την παράδοση της άριστης φιλοξενίας αναγγέλλει τις εξής παροχές προς τα πληρώματα  που θα συμμετέχουν στον αγώνα:
·     Φιλοξενία στα πληρώματα  που είναι εκτός Νομού Κοζάνης
·     Γεύμα στα πληρώματα μετά τον τερματισμό του αγώνα.
(Για τις κρατήσεις των δωματίων θα τηρηθεί αυστηρά η προτεραιότητα ανάλογα με τον χρόνο δήλωσης συμμετοχής.)

Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 20 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία του Βελβενδού, από τις 16:00μμ - 19:00μμ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει το πρωί της Κυριακής 21 Ιουνίου στις 10:30πμ, στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής στο Μετόχι Βελβενδού. Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί στις 13:30  και αφού πρώτα τα αυτοκίνητα επιστρέψουν με ανάποδη φορά στην αφετηρία.

Η απονομή θα γίνει στο Μετόχι στις 16:00  και θα ακολουθήσει γεύμα στο Εστιατόριο «Μετόχι» που βρίσκεται στο χώρο απονομής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στo τηλέφωνo/fax 2461036742 (Γραφεία ΣΜΑΚ 20:00μμ - 23:00μμ), στο κινητό 6934610730,ΦΑΣΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Πρόεδρος ΣΜΑΚ), στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Internet website http://www.smakracing.gr

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας