Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει το 11ο Ράλλυ Σπριντ Ασφάλτου στις 9-10 Ιουνίου 2007 στην περιοχή του Βελβενδού Κοζάνης. Ο αγώνας θα γίνει και φέτος στην διαδρομή Βελβενδό - Παλαιογράτσανο με την υποστήριξη του Δήμου Βελβενδού.

Το 11ο Ράλλυ Σπριντ είναι ενταγμένο στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Ο αγώνας είναι εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘ.Ε.Α.) και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουνίου 2007 στην Κεντρική Πλατεία του Βελβενδού, από τις 4:00 μμ - 7:00 μμ. Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2007 στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής στο Μετόχι Βελβενδού, στις 11:00 πμ. Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί στις 13:15 μμ και αφού πρώτα τα αυτοκίνητα επιστρέψουν με ανάποδη φορά στην αφετηρία. Η απονομή θα γίνει στο Μετόχι στις 16:00 μμ.

Κάνουμε ανοικτή πρόταση σε όλους να παρευρεθούν στον αγώνα μας και τους ευχόμαστε να περάσουμε όλοι μαζί ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο με πλούσιο θέαμα που θα προσφέρουν οι οδηγοί από όλη την Ελλάδα. Οι παροχές που έχει εξασφαλίσει ο Σ.Μ.Α.Κ. προς τα πληρώματα που θα συμμετέχουν είναι δωρεάν φιλοξενία για δύο άτομα, πριμ εκκίνησης 30 ευρώ και γεύμα μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο απονομής στο «Μετόχι».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο/faχ 2461036742, στο κινητό 6944719963 (Γεωργάκας Βασίλειος), στο email και στη σελίδα μας στο Internet http://www.smakracing.gr

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας