Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοινώνει τη διοργάνωση του 10ου Ράλλυ Σπριντ Ασφάλτου στις 24-25 Ιουνίου 2006. Ο αγώνας θα διεξαχθεί και πάλι στο φιλόξενο Βελβενδό Κοζάνης ενώ φέτος προσμετράει στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος και στο επαμειβόμενο Μακεδονικό Κύπελλο του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.).

Ο αγώνας θα γίνει και φέτος στη γνωστή διαδρομή Βελβενδό - Παλαιογράτσανο μήκους 7,2 χλμ με την υποστήριξη του Δήμου Βελβενδού και είναι εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘ.Ε.Α.) και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Ο Σ.Μ.Α.Κ. συνεχίζοντας την παράδοση της άριστης φιλοξενίας αναγγέλλει τις εξής παροχές προς τα πληρώματα που θα συμμετέχουν στον αγώνα:

· Φιλοξενία του πληρώματος

· Πριμ εκκίνησης 30 E

· Γεύμα στα πληρώματα μετά τον τερματισμό του αγώνα.

Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 24 Ιουνίου 2006 στην Κεντρική Πλατεία του Βελβενδού, από τις 4:00μμ - 7:00μμ. Το βράδυ στις 9:00μ.μ. θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση και πάλι στην Κεντρική Πλατεία του Βελβενδού ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την προαιρετική στάθμευση των αγωνιστικών αυτοκινήτων μέσα στο Δημοτικό Στάδιο του Βελβενδού για το βράδυ.

Το πρώτο αυτοκίνητο θα βρεθεί στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής στο Μετόχι Βελβενδού, το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου 2006 στις 11:00 πμ. Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 πμ και αφού πρώτα τα αυτοκίνητα επιστρέψουν με ανάποδη φορά στην αφετηρία. Η απονομή θα γίνει στο Μετόχι στις 3:00 μμ και θα ακολουθήσει γεύμα στο Εστιατόριο «Μετόχι» που βρίσκεται στο χώρο απονομής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στo τηλέφωνo/fax 2461036742 (Γραφεία ΣΜΑΚ 20:00μμ - 23:00μμ), στο κινητό 6944719963 (Γεωργάκας Βασίλειος, Πρόεδρος ΣΜΑΚ), στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Internet website http://www.smakracing.gr
Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας