Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η έγκαιρη έκδοση Δελτίου Αθλητή της ΟΜΑΕ σε ένα από τα αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στην κατηγορία PRO απαιτείται Δελτίο κατηγορίας A με κόστος 130€ και ισχύ για ολόκληρο το 2016.

Ειδικά για την κατηγορία Street Legal, υπάρχει η δυνατότητα ημερήσιου Δελτίου με κόστος 30€ και ισχύ για το συγκεκριμένο αγώνα. Προσοχή μιας και το ημερήσιο Δελτίο θα πρέπει να εκδοθεί τουλάχιστο μια εβδομάδα πριν τον αγώνα αφού απαιτεί εξέταση από παθολόγο και αποστολή των δικαιολογητικών από το Σωματείο του Αθλητή, όπως και το Δελτίο κατηγορίας A. Η μόνη διαφορά είναι στο κόστος και στη διάρκεια.

Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας υποχρεούνται να έχουν όσα αυτοκίνητα συμμετέχουν στην κατηγορία PRO και όλα τα αυτοκίνητα που έχουν αγωνιστικές πινακίδες.
Υπενθυμίζεται ότι όλα τα αυτοκίνητα, των οποίων τα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας (για παράδειγμα: κυβισμός) δεν συμφωνούν με το αυτοκίνητο, πρέπει να διαθέτουν αγωνιστικές πινακίδες.

Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 16/09/2016 και ώρα 22.00μμ. 

Το παράβολο συμμετοχής καθορίζεται στα 120€ για τη μεγάλη κατηγορία PRO και στα 80€ για την κατηγορία Street Legal.

Οι παροχές προς τους συμμετέχοντες θα είναι:
• Πριμ διαμονής ξενοδοχείου 50€ σε αθλητές εκτός Νομού Κοζάνης.
• Tyre service στο χώρο των pits με ελάχιστη χρέωση.

Η κατάθεση του παραβόλου γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του ΣΜΑΚ, Τράπεζα Πειραιώς 5250-076053-019.
Η δήλωση συμμετοχής δε γίνεται δεκτή, αν δε συνοδεύεται από το παράβολο συμμετοχής, την άδεια κυκλοφορίας ή τις αγωνιστικές πινακίδες, την άδεια οδήγησης του οδηγού και το έγκυρο δελτίο αθλητή της ΟΜΑΕ.

pdfΔήλωση Συμμετοχής

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή βρίσκονται στον Συμπληρωματικό Κανονισμό του αγώνα που πρέπει να έχουν διαβάσει όλοι οι συμμετέχοντες.

pdfΣυμπληρωματικός Κανονισμός 3ου Drift Κοζάνης 


Διαβάστε επίσης το φετινό Γενικό και Τεχνικό Κανονισμό της ΟΜΑΕ.

pdfΓενικός Κανονισμός DRIFT 2016 

pdfΤεχνικός Κανονισμός DRIFT 2016 

 

 

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας