Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η έγκαιρη έκδοση Δελτίου Αθλητή της ΟΜΑΕ σε ένα από τα αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στην κατηγορία PRO απαιτείται Δελτίο κατηγορίας A με κόστος 130€ και ισχύ για ολόκληρο το τρέχον έτος.

Ειδικά για την κατηγορία Street Legal, υπάρχει η δυνατότητα ημερήσιου Δελτίου με κόστος 30€ και ισχύ για το συγκεκριμένο αγώνα. Προσοχή μιας και το ημερήσιο Δελτίο θα πρέπει να εκδοθεί τουλάχιστο μια εβδομάδα πριν τον αγώνα αφού απαιτεί εξέταση από παθολόγο και αποστολή των δικαιολογητικών από το Σωματείο του Αθλητή, όπως και το Δελτίο κατηγορίας A. Η μόνη διαφορά είναι στο κόστος και στη διάρκεια.

Οι συμμετοχές λήγουν τη Δευτέρα 15/05/2017 και ώρα 20.00μμ. 

Το παράβολο συμμετοχής καθορίζεται στα 120€ για τη μεγάλη κατηγορία PRO και στα 80€ για την κατηγορία Street Legal.

Όποιος θέλει να λάβει μέρος στον αγώνα και η δήλωσή του να είναι έγκυρη, θα πρέπει να ακολουθήσει την παρακάτω διαδικασία:

− Θα συμπληρώσει δήλωση συμμετοχής και θα την υποβάλει στη Γραμματεία του αγώνα, στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.smakracing.gr, είτε με φαξ στο 2461036742 είτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Δευτέρα 15/05/2017, ώρα 20:00

Φόρμα συμμετοχής  Online Δήλωση Συμμετοχής 

 

− Θα δηλώσει συμμετοχή και θα καταβάλει το ποσόν ων 40€ για την PRO και των 30€ για τη STREET LEGAL, που αντιστοιχεί στο παράβολο ασφάλισης μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) http://www.e-omae-epa.gr

 

− Θα καταβάλει στον τραπεζικό λογαριασμό του Σωματείου (ΣΜΑΚ, Τράπεζα Πειραιώς 5250-076053-019 ΙΒΑΝ GR7301722500005250076053019) το υπόλοιπο ποσό που αντιστοιχεί στο παράβολο συμμετοχής του που είναι 80 € για την PRO και 50 € για τη STREET LEGAL.

Στο παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνεται και ασφάλιση των αγωνιζόμενου που καλύπτει αστική ευθύνη προς τρίτους. Η ασφάλιση αυτή ισχύει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τη στιγμή της εκκίνησης τους και παύει να ισχύει με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής ένστασης ή διαφορετικά από τη στιγμή εγκατάλειψης του αγώνα ή του αποκλεισμού από αυτόν. 

 

pdfΔήλωση Συμμετοχής

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή βρίσκονται στον Συμπληρωματικό Κανονισμό του αγώνα που πρέπει να έχουν διαβάσει όλοι οι συμμετέχοντες.

pdfΣυμπληρωματικός Κανονισμός 4ου Drift ΣΜΑΚ 


Διαβάστε επίσης τους φετινούς Κανονισμούς της ΟΜΑΕ.

pdfΓενικός Κανονισμός DRIFT 2017 

pdfΤεχνικός Κανονισμός DRIFT 2017 

 

 

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας