Νέα και ανακοινώσεις

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, που προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2021, συνεδρίασε και ομόφωνα συγκροτήθηκε σε Σώμα το βράδυ της Δευτέρας 31/5.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Δημήτριος Μιχελακάκης
Α' Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μεσημέρης
Β' Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Μανώλης
Γενικός Γραμματέας: Αναστάσιος Καρκάνης
Ταμίας: Γεώργιος Τζήκας
Μέλη: Φωτεινή Ψαρράκου, Χριστόδουλος Πενταράς, Ευαγγελία Πλουμή, Ιάκωβος Διακουμάκης, Απόστολος Πάλλας, Αντώνιος Σταφυλοπάτης.

Το Δ.Σ. πρότεινε ομόφωνα ως Πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνων την κα Φωτεινή Ψαρράκου και Αναπληρωτή Πρόεδρο τον κ. Στράτη Χατζηπαναγιώτου, οι οποίοι απεδέχθησαν την πρόταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επίσης ομόφωνα πρότεινε την κα Ανίτα Πασαλή ως εκπρόσωπο της ΟΜΑΕ στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) - πρόταση που επίσης έγινε δεκτή από την κα Πασαλή.

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης στις 07/09/2020 πραγματοποίησε στα γραφεία του συλλόγου γενική συνέλευση με θέματα τον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό του 2020, καθώς και για τα πλάνα του συλλόγου για το 2021. Επίσης αποφασίστηκε ημερομηνία για την εκλογή του νέου Δ.Σ. στις 20/09/2020.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου στην προγραμματισμένη ημερομηνία και σε πολύ καλό κλίμα. Λόγω του νέου Αθλητικού Νόμου η διαδικασία έγινε με την παρουσία της Δικαστικής Αντιπροσώπου Αναστασίας Φεσατίδου, Δικηγόρου Κοζάνης. Δικαίωμα ψήφου είχαν 36 ταμειακώς ενήμερα μέλη και ψήφισαν οι 23.

Οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν συνεδρίασαν και συγκρότησαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Μ.Α.Κ. ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΒΛΑΜΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΖΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΣΙΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ : ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΟΚΚΑ ΙΩΑΝΝΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει ότι την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου για το νέο Δ.Σ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Αντιπρόεδρο κ. Τζολιδη Γεώργιο στο 6942264063.

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοινώνει ότι την Δευτέρα στις 07/09/20 και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί η ετήσια γενική συνέλευση στα γραφεία μας με θέματα :
1) Οικονομικός απολογισμός του 2020
2) Εκλογές για την δημιουργία Δ.Σ.
3) Δήλωση αγώνων 2021.

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας