Χρήσιμες πληροφορίες

Μια σημαντική ανακοίνωση από την ΟΜΑΕ είναι η ενεργοποίηση του συστήματος κεντρικής δήλωσης συμμετοχής για τους αγώνες αυτοκινήτου που το περιμέναμε.

Για τους αγώνες που θα διεξαχθούν από 1 Απριλίου 2017 και στη συνέχεια, οι συμμετοχές θα δηλώνονται ΜΟΝΟ μέσω του ΣΔΔΑ (Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων) στη διεύθυνση
http://www.e-omae-epa.gr

Προσοχη:
α) οι αθλητες μεσω ΣΔΔΑ πληρωνουν μονο το παραβολο που αντιστοιχει για την ΟΜΑΕ (παραβολο ασφαλισης).
β) το υπολοιπο ποσο της συμμετοχης το πληρωνουν στο σωματειο που διοργανωνει τον εκαστοτε αγωνα.

Από εδώ και στο εξής οι αθλητές αυτοκινήτου θα δηλώνουν μόνοι τους την συμμετοχή τους στην ΟΜΑΕ από το ίδιο σύστημα που εκδίδει και το Δελτίο Αθλητή.
Άλλη επιλογή δήλωσης συμμετοχής με τηλέφωνο και fax δε θα είναι δυνατή. Και φυσικά για να γίνει δεκτή η συμμετοχή θα πρέπει να γίνει κατάθεση του υπολοίπου του παραβόλου συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό του διοργανωτή πριν τη λήξη των συμμετοχών.

Ένας αναλυτικός οδηγός που αφορά τη χρήση του αυτοκινήτου τη χειμερινή περίοδο προβλέποντας ακόμα και τα πιο ακραία φαινόμενα που μπορεί να συναντήσουμε. Αναφέρεται για περιοχές της Ελλάδας που γνωρίζουμε ότι θα “το στρώσει” όμως καλό είναι να τα έχουν όλοι υπόψη γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοια φαινόμενα σε ένα ταξίδι που θα κάνουμε.

Η προετοιμασία και συντήρηση του αυτοκινήτου είναι φυσικά το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε και φυσικά τα ελαστικά που πρέπει να είναι φρέσκα και σε καλή κατάσταση.

Το κείμενο έχει επιμεληθεί ο Νίκος Γκάλφας, οδηγός αγώνων αυτοκινήτου και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης.

Την Κυριακή 3/4 στις εγκαταστάσεις εταιρείας οδικής βοήθειας EXPRESS SERVICE, 14ο χλμ. Θεσ/κης-Μουδανιών στη Θέρμη από 10:00-15:00 θα διεξαχθεί ειδική εκδήλωση τεχνικού ελέγχου για έκδοση Δελτίου Τεχνικής Ταυτότητας του 2016.

Η μεταγραφική περίοδος διαρκεί από 10 Ιανουαρίου μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2016. Οι αθλητές που θέλουν να μεταγραφούν θα πρέπει να απευθύνονται στο σωματείο από το οποίο αποχωρούν.

Οι πρωτότυπες αιτήσεις (συμπληρωμένες, υπογεγραμμένες και σφραγισμένες) θα αποστέλλονται στη Γραμματεία της ΟΜΑΕ μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2016 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) προσωπικά (παράδοση ιδιοχείρως)
β) ταχυδρομείο/courier (θα υπολογίζεται η ημερομηνία στη σφραγίδα ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένης της 10ης Φεβρουαρίου 2016)

Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης - Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού - Κατασκευή ιστοσελίδας και ενημέρωση : Νίκος Γκάλφας